Myytävät julkaisut

Vuosien varrella on tullut julkaistua jonkun verran opetusmateriaalia työskennellessäni ammattikasvattajana eri kouluasteilla ja kirjoittanut kaksi draama- ja teatterikasvatuksen menetelmäkirjaa, jotka ovat löytäneet tiensä useiden satojen suomalaisten kasvattajien, oppilaitosten, teatteriyhdistysten, seurakuntien ja kotien kirjahyllyihin. Ensimmäinen kirja oli Esiripusta Aplodeihin (2000, 2002) ja toinen Esiripusta Arvoihin (2007).

Koska molemmista kirjoista on painokset ja uusintapainokset loppuneet jo jokin aika sitten, näiden kirjojen parhaat palat on nyt tuotu uudelleen kaikkien saataville digimuotoisina ja taittamattomina artikkeleina ja harjoitussuunnitelmakokoelmina. Toivomme, että niistä on sinulle ja ryhmillesi paljon hyötyä ja iloa.

Lisäksi saamistamme palautteista rohkaistuneina olen koostamassa yli 100 tunnin edestä valmiita prosessidraamasuunnitelmia ja menetelmiä yksittäisiksi aineistoiksi jotta opettaja/ohjaaja voi valita juuri haluamansa prosessidraaman tai harjoituskokonaisuuden, jota haluaa ryhmänsä / luokkansa kanssa työstää. Artikkelit ja valmiit suunnitelmat voi kätevästi tilata näiden sivujen kautta. Jokaisessa suunnitelmassa on mukana tarkemmat ohjeet kullosiinkin draaman työtapoihin, käsiteltävään arvoon ja tekniikkaharjoituksiin. Samat materiaalit ovat pian ladattavissa myös englanninkielisinä. Teapedan koulutuksissa tutustutaan erityisesti juuri näiden teosten kautta lukuisiin draaman ja teatterin menetelmiin.