Esiripusta arvoihin

Osta tästä:

Esiripusta arvoihin käsikirjoitus, pdf, 320 s. vain 15€!

 

 Lataa Esiripusta arvoihin käsikirjoituksen 36-sivuinen liitepaketti, pdf, ILMAISEKSI! 

(Sis. 35 vaikeaa kysymystä ja helppoa vastausta, Arviointilomake, Draamaprosessin suunnittelulomake, Empatiapelin kortit, Kasvopohjat maskeeraukseen, Kehystarinat arviointiin, Kohtauskarttapohja, Kumman valitsisit?, Kysymyksiä roolihenkilölle, Kysymyksiä teatteriretken jälkeen, Minuuden markkinat, Nuken henkilötiedot, Näytelmän kustannusarviotaulukko, Roolianalyysitaulukko, Roolipelikortit: ”Pajunkissat”, Roolipelikortit: ”Arki-illan hässäkkä”, Sukupolvien peli –ohjeet, Tanssiparien koreografiat, Teatteriesityksen seurantalomake ja Tunnenaamat)

 

Ks. viimeisin kirja-arvostelu: https://librarian-or-cybrarian.blogspot.fi/2014/10/sinivuori-sinivuori-esiripusta-arvoihin.html
 

Kirjasta

Moni meistä joskus miettii, kuinka lasten ja nuorten kanssa voisi käsitellä jokapäiväiseen elämään liittyviä perusarvoja ja kuinka niitä voisi käsitellä jollain tavalla omakohtaisesti mutta kuitenkin riittävästi etäältä. Ja miten tulisi lähestyä lasten ja nuorten kanssa vaikeitakin kysymyksiä?

 

Esiripusta arvoihin -kirja on tarjonnut useille sadoille suomalaisille monipuolisen ja perusteellisen toimintapaketin 30 eri perusarvon käsittelyyn. Kirjan toiminnalliset ja ilmaisulliset menetelmät soveltuvat 6–18-vuotiaille, niin kouluille, kerhoille, iltapäivätoimintaan kuin harrastajateatterien opettajien ja ohjaajien työvälineeksi sekä kasvatus- ja teatterialalle perus- ja täydennyskoulutukseen. Kirjan arkinen lähestymistapa, helposti toteutettavat harjoitukset ja leikit toimivat myös kodeissa vanhempien apuna. Valmiita draamasuunnitelmia kirjasta löytyy yli 100 tunnin edestä. Lisäksi kirjassa on yli 200 erilaista toiminnallista menetelmää tai esittävän taiteen tekniikkaharjoitusta.
Kirja on loppuunmyyty kirjakaupoista mutta Teapedan kautta on mahdollista tilata edullisesti alkuperäistä ja taittamatonta käsikirjoitusta pdf-muodossa. Sisältö on pääosin aivan sama ja sivuja on 320. Tekstiä ei ole juurikaan päivitetty, joten jotkut viittaustiedot ovat saattaneet vanhentua sitten kirjan julkaisun 2007.

Timo Sinivuoren uusi draama- ja teatterityön sekä ohjaustoiminnan menetelmäkirja ilmestyy vuoden 2018 aikana.

Siihen asti  - Esiripusta arvoihin käsikirjoitus - kätevästi ja edullisesti ladattavissa suoraan omalle koneellesi!