Vuokrattavat perinnepelit ulkokäyttöön

 

Kestävät ja suositut pihapelit ovat olleet kaikenikäisten suosiossa paikallisesti jo useiden vuosien ajan. Nyt ne ovat saatavilla nimellistä korvausta vastaan lainaksi kaikille!

Tällä hetkellä valikoimassa ovat:

Hiirennappaus (tunnetaan myös nimellä Hiirentappo).
Tässä keskittymistä ja hyviä refleksejä vaativassa pelissä puinen hiiri sukeltaa putkesta näkyviin ja kilpailijan tulee napata se paistinlastalla tukille. 5 hiirtä / pelaaja / kierros. Nopeus ja refleksit ovat ovat valttia. Jos olet liian hidas tai aliian nopea, hiiri sujahtaa lastan ohi ;) Pelin mukana tarkemmat ohjeet, joita voi vapaasti soveltaa. Nouto ja palautus varastostamme Riihimäen keskustasta. Päivävuokra 15€. Sisältää pelin, 5 puista hiirtä ja paistinlastan.

 

Vitjanheitto
Vitjanheitto sopii hyvin erityisesti lapsille, ikäihmisille ja se on ollut suosittu peli myös kehitysvammaisten tapahtumissa. Vitjat ovat helpommin hallittavissa kuin pomppivat pallot ja peli tuottaa siksi kivoja onnistumisen kokemuksia, kun vitjat sujahtavat isoimpiin reikiin. Voittaminen sitten onkin toinen juttu, sillä eniten pisteitä saa pienemmistä rei'istä, jonne kenen vaan on haastavaa osua! Nouto ja palautus varastostamme. Päivävuokra 15€. Sisältää pelilevyn ja 10 eri pituista vitjaa.

 

Jättifortuna
Aivan kuten tavallinen pöytäfortuna mutta moninkertaisesti suurennettuna. Peliä pelataan golfpalloilla ja metrin pituisella työntökepillä. Pallojen käyttäytymistä ja hakeutumista pistekoloihin on hauskaa ja jännittävää seurata pelitovereiden isommallakin joukolla! Pelin kaltevuutta voidaan säädellä asettamalla pelin alle eri korkuisia esineitä. Nouto ja palautus varastostamme Riihimäen keskustasta. Päivävuokra 15€. Sisältää pelin, työntökepin ja 10 golfpalloa.

 

Kolmen pelin setti 40€/päivä.

 

Tulossa kesällä 2018 lisää pihapelejä. Esimerkiksi Heilurikeila-klassikko palaa valikoimaan!

 

 

 

Hakusivu

© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään.