Esittely

 

NetCoconut Oy

on draama- ja teatterikasvatus-, teatteriohjaus-, opettajankoulutus- ja muita koulutuspalveluita toteuttava yritys. Yrityksen erityisosaamista on lisäksi työyhteisön hyvinvointia ja viihtymistä lisäävät toiminnalliset ja elämykselliset menetelmät. Osaamisen kuvaaminen ja arviointimenetelmät ovat luonnollinen osa yrityksen koulutuspalveluita ja -tehtävää. Yrityksen pääkouluttajana Toimii KT Timo Sinivuori yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa.

 

Timo Sinivuori

  • Kasvatustieteiden tohtori (ammattikasvatus ja teatterikasvatus)
  • Luokanopettaja
  • kasvatusjohtaja, yrittäjä

 

Eniten opetus-, ohjaus- ja kehittämistyötä olen tehnyt ilmaisupainotteisessa koulussa luokanopettajan työssä (9 vuotta), ammattikorkeakoulussa ohjaustoiminnan yliopettajana (3 vuotta), ammatillisessa oppilaitoksessa ja kansanopistossa koulutusjohtajana (7 vuotta), kasvatusjohtajana Suomen suurimmassa nuorisojärjestössä (6 vuotta) sekä perustamassani Riihimäen Nuorisoteatterissa vuodesta 1991 lähtien.  Kasvatustieteiden alaan kuuluva väitöstutkimukseni käsitteli harrastusmotivaatioita sekä taiteellista oppimista (teatteri). Olen toiminut lukuisissa ohjaus-, opetus- ja suunnitteluprojekteissa niin päiväkotien ja koulujen henkilöstön täydennyskoulutukseen liittyen kuin yliopiston, ammattikorkeakoulun, ammatillisen toisen asteen ja kansanopistojen opiskelijoiden opetuksen parissa. Eri yhteisöjen kanssa on myös toteutettu kansainvälisiä teatterivierailuja ohjaamillani produktioilla mm. Lontooseen, Venetsiaan, Pariisiin, ja Unkarin Szolnokiin.

 

Olen julkaissut opetusmateriaalia ja oppikirjoja työskennellessäni ammattikasvattajana eri kouluasteilla. Kirjat ovat löytäneet tiensä useiden satojen suomalaisten kasvattajien, oppilaitosten, teatteriyhdistysten, seurakuntien ja kotien kirjahyllyihin. Ensimmäinen kirja oli Esiripusta Aplodeihin (2000, 2002) ja toinen Esiripusta Arvoihin (2007). Kirjojen pdf-versiot voi ostaa verkkokaupastamme edullisesti

 

Timo Sinivuori
KT, kasvatusjohtaja, draama- ja teatterityön ohjaaja, LO